vacature Office Manager

Vacature: Office Manager
met passie voor interieur
(24 uur per week)

Linterieurs adviseert, ontwerpt, verkoopt en realiseert complete interieurs voor particulieren en bedrijven in iedere gewenste stijl. In het buitengebied van Voorst staat een prachtige, monumentale woonboerderij waarin onze unieke ontwerpstudio, ons kantoor en jouw toekomstige werkplek gehuisvest zijn.

Wie zoeken wij?
Het ontwerpteam heeft een gezellige collega op kantoor nodig die het leuk vindt om bezig te zijn met alle voorkomende administratieve taken, onder andere het opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen, het maken van facturen en de klanten-, verkoop- en projectadministratie. Ook onderhoud je contact met onze opdrachtgevers, met leveranciers van de mooiste interieuritems en met vakkundige onderaannemers.

Als jij een mbo 4 werk- en denkniveau hebt met uitstekende communicatievaardigheden, de Nederlandse taal perfect beheerst (op papier en met een prettige telefoonstem), daarnaast een woordje Engels spreekt en met Office programma’s kunt werken op een Windows computer, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Een fijne werksfeer vinden wij essentieel en wij zullen er dan ook alles aan doen om jou goed te begeleiden. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Past bovenstaande omschrijving bij jou? Stuur jouw CV en motivatiebrief dan voor 21 november naar karine@linterieurs.nl. Wij verheugen ons op jouw reactie!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to site top