Karine Lintvelt

Karine Lintvelt (DGA van Linterieurs B.V. en projectmanager) is in 2005 gestart met haar interieurontwerpstudio. "Als meisje speelde ik altijd met de oude stof- en behangstalen van mijn opa die in Zutphen een woonwinkel had. Interieurvormgeving werd daardoor op jonge leeftijd al mijn grootste passie." Na een uitvoering kennismakingsgesprek ziet Karine direct hoe het eindresultaat moet worden. Op basis van deze ‘plaatjes’ begint zij met het ontwerpproces. Met haar oog voor detail creëert zij totaalbelevingen in iedere gewenste stijl van onze opdrachtgevers. Stijlvol, praktisch en voorzien van duurzame en tijdloze materialen.

Esmée Valérie

Esmée Valérie (projectmanager) is van jongs af aan al een creatieveling. Zij was urenlang onvermoeid bezig met tekenen en ontwerpen. Nu past ze haar grootste passie toe bij Linterieurs. Esmée houdt van de moderne, kleurrijke en industriële projecten van Linterieurs. Zij luistert en denkt mee, weet goed om te gaan met de gevoelens en behoeftes van iedereen. Zij is enthousiast en loopt warm voor haar werk. Voor ieder project met interieur uitdagingen bedenkt zij innovatieve oplossingen.

Thomas van der Spaan

Als mede-eigenaar van Linterieurs B.V. houdt Thomas zich onder andere bezig met alle bedrijfs- en financiële zaken. Alles wat met creativiteit te maken heeft laat hij over aan Karine en Esmée.

Back to site top