Over ons

Linterieurs B.V. adviseert, ontwerpt, verkoopt en realiseert interieurs van A tot Z voor woningen van klein tot groot en van nieuwbouw tot monumentaal. Daarnaast ontwerpen en realiseren wij ook interieurs voor diverse bedrijven. Hierbij streven wij altijd naar het hoogste afwerkingsniveau.

Dit doen wij in iedere gewenste stijl, van eenvoud tot luxe, van modern tot klassiek en van kleurrijk tot neutraal. Onze interieurs stralen eenheid en rust uit, zijn sfeervol en vooral praktisch. Verlangens en wensen van onze opdrachtgevers vertalen wij in persoonlijke interieurs die passen bij hun levensstijl, werkzaamheden, huis of bedrijf.

Met prachtige visuals en foto’s van onder andere meubilair, verlichting en woonaccessoires, grote kleurstalen, gordijn- en meubelstoffen, tapijt, vloerkleden en tegels presenteren wij onze ideeën. Bij nieuwbouw van een woning komen daar onze adviezen en 3D tekeningen voor de logische indeling en vormgeving bij. De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen en buiten worden tot in detail op elkaar afgestemd.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van bijvoorbeeld (maatwerk) meubelen, woonaccessoires, raambekleding, verlichting, tegels, vloeren en vloerkleden, een ontwerp in 3D, de restyling van één of meerdere ruimtes, de realisatie van het totale interieur en een advies over de kleuren en de indeling.

Wij zoeken constant naar mooie en innovatieve materialen. In onze gerestaureerde, monumentale woonboerderij op Landgoed De Poll in Voorst is dan ook veel te zien, zodat u tijdens 1 afspraak bij ons al een compleet kleuren- en materialenpalet ziet en voelt.

Voor het nieuwste meubilair, mooie stoffen en authentiek vakwerk heeft Linterieurs een groot internationaal netwerk. Als wij het goede meubelstuk, het perfecte vloerkleed of de juiste verlichting voor een project niet kunnen vinden, dan ontwerpen wij het zelf en laten het item vervolgens op maat maken.

Linterieurs werkt met kleine, voor u wellicht onbekende, merken en uiteraard ook met grotere, bekende en internationale labels. Wij houden altijd rekening met het budget van onze opdrachtgevers. Daarnaast kijken wij welke structuur, kwaliteit en uitstraling van het materiaal of interieuritem het beste bij uw project en wensen past.

U bent OP AFSPRAAK van harte welkom om alles te bekijken en te bespreken. In een later stadium nemen wij u graag mee naar de in Nederland gevestigde showrooms van onze Europese en internationale fabrikanten om hun collecties te bekijken.

Back to site top