Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking, met een uitvoerig intakegesprek van circa 1,5 uur, inventariseren wij op locatie waarmee wij u van dienst kunnen zijn: wilt u een kleuradvies, nieuwe meubelen of gordijnen, banken of fauteuils opnieuw laten stofferen, een andere indeling, betere verlichting, een praktische vloer of uw gehele interieur veranderen? Voor alle onderdelen in het interieur bent u bij Linterieurs aan het juiste adres.

Het ontwerpen begint met het uitwerken van het plan, het schetsen van het interieur en het selecteren van alle besproken materialen. Na de creatieve brainstormfase worden tijdens het ontwerpen de verschillende ideeën tot uitvoering gebracht. Onze opdrachtgevers krijgen daarbij alle ruimte voor hun eigen ideeën. Vervolgens presenteren wij onze ideeën met visuals in 3D, foto’s, kleuren en monsters van diverse materialen. In overleg met elkaar komt het interieur tot stand. Alles wat je voelt en ziet wordt tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd.

Sluiten de ontwerpen aan op uw wensen en bent u enthousiast over alle interieuritems en materialen die wij hebben laten zien, dan nemen wij u, indien gewenst, mee naar de fabrikanten, maken de offertes voor de items en onderdelen die u via ons wilt aankopen, doen de bestellingen hiervoor en bezorgen en monteren alles op locatie. Wij zorgen voor de complete realisatie van uw totale project. Dit bespaart u in vele opzichten enorm veel tijd. Wij begeleiden uw project van A tot Z en zetten de laatste puntjes op de i.

Graag dragen wij zorg voor uw gehele locatie, zodat er een balans, eenheid en rust ontstaat in het totale interieur. Om dit te realiseren werken wij alleen samen met vakmensen. Van architect tot aannemer, van schilder tot meubelmaker, van stoffeerder tot gordijnatelier. Voor een realistische prijs een stijlvol interieur en goed concept neerzetten, passend bij de opdrachtgevers, dat is onze kracht. Wij kiezen altijd voor kwaliteit. Om de visie en wensen van de opdrachtgevers vorm te geven bieden wij een uitgebreide service.

 

Back to site top